آجیل
به مدت طولانی غذا پوستر برای سلامت قلب بوده است، اما آنها فقط به عنوان
در کاهش خطر ابتلا به بیماری هایی مانند سرطان و سکته مغزی موثر است؟ به گفته محققان در انگلستان و نروژ، پاسخ مثبت است. چه چیزی بیشتر، کمی می رود راه طولانی: همه شما باید هر روز به میزان
قابل توجهی خطر ابتلا به این بیماری را کاهش تعداد انگشت شماری است.
در
حالی که بدن در حال رشد از تحقیقات در مورد تاثیر مصرف آجیل در بیماری
عروق کرونر قلب وجود دارد، است و توجه کمی به تاثیر آن بر خطر سکته مغزی یا
سرطان وجود داشته است. از
این رو محققان از کالج سلطنتی لندن و دانشگاه نروژی علم و صنعت تصمیم به
تجزیه و تحلیل 29 مطالعه منتشر شده از سراسر جهان برای دیدن اگر آنها می
توانند داده ها برای پشتیبانی ارتباط بین مصرف آجیل و خطر ابتلا به بیماری،
و همچنین علل کمتر شایع مرگ پیدا . این شامل 819.000 شرکت کنندگان، از جمله بیش از 12000 مورد از بیماری
عروق کرونر قلب، 9000 مورد سکته، 18،000 مورد از بیماری های قلبی و عروقی و
سرطان، و بیش از 85،000 مرگ و میر.
نتایج حاصل از این تجزیه و تحلیل نشان داد آجیل به یک نیروگاه برای مبارزه با بیماری واقعی است. "ما
یک کاهش مداوم در معرض خطر در بسیاری از بیماریهای مختلف، است که نشانه
قوی است که یک رابطه اساسی بین مصرف آجیل و نتایج متفاوت سلامت وجود دارد،
می گوید:" مطالعه همکاری نویسنده Dagfinn Aune. "این کاملا یک اثر قابل توجهی برای یک مقدار کمی از مواد غذایی است."
تحقیقات
قبلی ایجاد کرده بود که کسانی که فقط تعداد انگشت شماری از آجیل می خوردند
(حدود 20 گرم) در روز می تواند خطر ابتلا به بیماری عروق کرونر قلب نزدیک
به 30 درصد بریده بریده، در مقایسه با کسانی که آنها را در تمام نمی خورند.
یافته
های تجزیه و تحلیل جدید در حال حاضر نشان می دهد که این افراد نیز خطر
ابتلا به سرطان را تا 15 درصد و خطر ابتلا به مرگ زودرس از هر علت 22 درصد
کاهش داد. همچنین پیشنهاد کرد که همان مقدار ممکن است خطر مرگ ناشی از بیماری تنفسی
و دیابت نزدیک به 50 و 40 درصد به ترتیب کاهش می دهد، هر چند محققان توجه
داشته باشید که داده ها کمتر در مورد این بیماری ها از دیگران وجود دارد.
این
مطالعه نشان داد هر دو آجیل درخت، مانند آجیل درخت فندق و گردو و بادام
زمینی - که در واقع حبوبات هستند - با کاهش خطر بیماری عروق کرونر قلب،
بیماری های قلبی عروقی و مرگ و میر همراه بوده است. با این حال تنها مصرف بادام زمینی به کاهش خطر ابتلا به سکته مغزی در
ارتباط بود، در حالی که مصرف آجیل درخت با خطر ابتلا به سرطان را کاهش
همراه بود.
برای کسانی که شمارش آجیل در میان تنقلات مورد علاقه خود را، یافته های
این مطالعه باید جای تعجب ندارد، چرا که آنها منبع خوبی از فیبر، منیزیم، و
چربی های اشباع نشده، همه از آن کمک به کاهش خطر ابتلا به بیماری و
کلسترول سطح قلبی و عروقی هستند.
"برخی
از آجیل، به خصوص گردو و آجیل گردو همچنین آنتی اکسیدان بالایی، که می
تواند استرس اکسیداتیو مبارزه و احتمالا کاهش خطر ابتلا به سرطان هستند، می
گوید:" Aune. "حتی اگر آجیل در چربی بسیار بالا هستند، آنها نیز سرشار از فیبر و
پروتئین هستند، و برخی از شواهد نشان می دهد که آجیل ممکن است در واقع خطر
ابتلا به چاقی را در طول زمان را کاهش می دهد وجود دارد."
گفت که، به عنوان سالم به عنوان آنها ممکن است، تجزیه و تحلیل همچنین
دریافتند که خوردن بیش از 20G از آجیل در روز در مورد افزایش متناظر در
فواید سلامتی به ارمغان بیاورد.
با
این وجود، یک چیز روشن است: مگر شما آلرژی، شما احتمالا باید شروع به ساخت
آنها را بخشی از روز خود را، اگر شما در حال حاضر نیست. و با کریسمس فقط در اطراف گوشه، این یک بهانه خوبی برای اضافه کردن یک پای گردو به جدول دسر خود را است.
مهندس رضا بیگدلی از سایت کافه ای ها
مهندسی الکترونیک
مهندسی رباتیک
مهندسی کامپیوتر